Thuis Over ons

Dienst

Bedrijfsprofiel

De Technologieco. van Shenzhenyukan, Ltd werd opgericht in 2017. Het is een high-tech bedrijf die zich in R&D, productie en verkoop van diverse innovatieve producten specialiseren. Lanceerde een met succes tijdvak-makend product met globale elektronische de sigaretroker van de uitvindings octrooi-IUOC verwarmende niet-verbranding. IUOC, wordt de gehele sigaret opgenomen zonder enige additieven, en het kan door het interne verwarmen worden gerookt. Wanneer het roken, bereikt de temperatuur van de tabak over 350℃, en het nicotine en tabaksaroma met een zachte smaak wordt gehaald, en de teer en de stevige schadelijke stoffen worden niet veroorzaakt. Geen open vlam, geen teer, geen roet, geen stof. De het roken tijd van een sigaret is 3 minuten en 35 seconden, en de rook blijft eenvormig.

IUOC bezit de Globale octrooien van 50+ en de meesten van hen zijn uitvindingsoctrooien die door Globale PCT beschermden. Met diverse bescherming voor de technologie van de hitte niet brandwond en verwarmingssysteem en manieren.

Er is de zeer beroemde vervaardiging van de hitte niet brandwond in de wereld, zoals IQOS, LIL, IUOC.

Al deze vervaardigen hebben hetzelfde verwarmingssysteem, Hitte niet brandwond, die tempeture verwarmen bij 320 graad aan 350 graden. Verminderd de meeste rokende schadelijke materialen en zeer beter over de gezondheid van de rokers.

Maar voor als beperking van sigaret, stelt IUOC slechts de klanten de gewone sigaret gebruiken, en dit het belangrijkst is.

zonder het branden wordt de technologie als beste manier erkend om schadelijke componenten in tabak te verminderen. Een technologie die de majoor van de wereld
de bedrijven hebben miljarden te ontwikkelen dollars besteed zich, en uiteindelijk bereikt IUOC echt deze technologie.

 

IUOC is de eerste vervaardiging die gewone sigaret voor het rokende apparaat van de hitte niet brandwond kon gebruiken. (No.1 in de wereld ook)

 

Vele klanten konden het apparaat kopen gemakkelijk, maar zeer moeilijk om de sigaret te krijgen. Zo Iuoc-kon het apparaat rokers enkel helpen hun gewone sigaret gebruiken elke dag, maar kon nog 95% verminderen schadelijk in het roken. En dit is het belangrijkst.

 

In Shenzhen ook door 100 rokers wordt getest minstens 20 jaar of hierboven, testend 3 maanden, 6 maanden, 12 maanden, van het het ziekenhuis het testen rapport, zou hun gezondheid reusachtige verbetering kunnen worden genoemd die. (Vele artsen kunnen niet verklaren hoe dit gebeurde)

China SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

China SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

China SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD Bedrijfsprofiel 2

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Werd Intelligent de Technologieco. van Shenzhenyukan, Ltd opgericht in 2017. Het is een high-tech bedrijf die zich in R&D, productie en verkoop van diverse innovatieve producten specialiseren. Lanceerde een met succes tijdvak-makend product met globale elektronische de sigaretroker van de uitvindings octrooi-IUOC verwarmende niet-verbranding. IUOC, wordt de gehele sigaret opgenomen zonder enige additieven, en het kan door het interne verwarmen worden gerookt. Wanneer het roken, bereikt de temperatuur van de tabak over 350℃, en het nicotine en tabaksaroma met een zachte smaak wordt gehaald, en de teer en de stevige schadelijke stoffen worden niet veroorzaakt. Geen open vlam, geen teer, geen roet, geen stof. De het roken tijd van een sigaret is 3 minuten en 35 seconden, en de rook blijft eenvormig.

SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : IUOC

Aantal werknemers : 100~499

Jaarlijkse omzet : 50-500

Opgericht Jaar : 2017

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD Certificaten China SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD Certificaten China SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD Certificaten China SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD Certificaten China SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD Certificaten China SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD Certificaten China SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD Certificaten China SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD Certificaten China SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD Certificaten China SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD Certificaten China SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD Certificaten China SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD Certificaten China SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD Certificaten China SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD Certificaten China SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD Certificaten China SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD Certificaten China SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD Certificaten China SHENZHEN YUKAN TECHNOLOGYCO.,LTD Certificaten